Toplevel domain Qatar (qa) vrij beschikbaar

Met ingang van 4 september is de toplevel domeinextensie .QA vrij registreerbaar op basis van first-come-first-served. De domeinextensie is uiteraard interessant voor organisaties die van plan zijn in Qatar zaken te gaan doen, of daar reeds zaken doen. Ook is de extensie met uitstek geschikt als 'vanity'-domein. QA is in de Engelse taal de bekende en veelgebruikte afkorting voor Questions & Answers.

 

Ook niet onbelangrijk is het feit dat in 2022 Qatar het gastland zal zijn voor het WK voetbal. 

 

Via ons domeinregistratie systeem ziet u snel of de door u gewenste domeinnaam nog beschikbaar is. 

 

Over Qatar

De Staat Qatar, is een Arabisch emiraat in het Midden-Oosten dat aan de Perzische Golf ligt. Qatar is een schiereiland dat ten oosten ligt van Bahrein en grenst aan Saudi-Arabie. 

 

Qatar beslaat een oppervlakte van 11.400 kmĀ² en telt circa 1,5 miljoen inwoners waarvan 350.000 de Qatarese nationaliteit bezitten.

 

Qatar is een van de meest welvarende landen van de Arabische wereld en het rijkste ontwikkelingsland, met een Bruto Nationaal Product per inwoner van 68.000 dollar (2007). Hoge olie- en gasprijzen, een toenemende olie- en aardgasproductie en een groeiende aandacht voor de opbouw van een kenniseconomie zorgen voor een verdere stijging van de welvaart. 

Beschikbaarheid

Controleer hieronder of de door u gewenste domeinnaam nog beschikbaar is.

Meerdere domeinnamen tegelijk registreren? Klik hier

Contact

Heeft u een vraag bij het bestellen? Neem dan contact met ons op.